Despre noi

….

Agenţia de turism Redona Travel împlineşte anul acesta 13 ani de activitate în turism, ani marcaţi de plăcute experienţe, împliniri şi reuşite.

……

…..

Istoric

Având ca scop promovarea turismului de calitate atât în ţară, cât şi în străinătate, agenţia a fost înfiinţată la 1 octombrie 1999 ajungând să aibă în timp foarte scurt, 6 programe proprii: excursii de weekend la Budapesta, Praga, Viena, Cracovia, excursii la Paris, sejururi în Slovenia.

…………………………………………………………………………………………….

Între timp, agenţia şi-a dezvoltat un număr de programe proprii, atât în ţară cât şi în străinătate, ajungând să organizeze excursii în diverse colţuri ale lumii, precum Dubai, Africa de Sud, Israel, Cuba etc.

…………………………………………………………………………………………….

În condiţiile în care în Timişoara există peste 100 de agenţii de turism, Redona Travel s-a impus pe piaţă datorită combinaţiei de profesionalism, promptitudine, adaptabilitate, competenţă, seriozitate, solicitudine şi flexibilitate ce ne caracterizează echipa.

+++

Convingerea noastră este că ori ce client este important, fie că este vorba de preşcolari, fie de  personalităţi şi firme importante, printre care enumerăm cu mândrie umătorii: Maria Grapini, consulul Mircea Roman din Canada, ex. consulii Germaniei Klaus Peter Marte si Rolf Maruhn, consulul general al Australiei, si multi diplomati din strainatate baronesa Emma Nicholson, contele Andreas von Bardeau, înaltul comisar EU Günther Verheugen, parlamentarul Ovidiu Gant, parlamentarul EU Teodor Stolojan, Bee Speed Automatizări, Europroiect, Cores, Linde Gas, Continental Automotive, Romkatel-Kathrein, Bardeau Holding, Consulatul Germaniei, Congresele medicilor dermatologi din Timisoara.

Redona Travel este o agenţie de turism touroperatoare ce oferă servicii de înaltă calitate atât pentru turişti individuali sau grupuri cât şi pentru oameni de afaceri sau corporaţii, atât outgoing, cât şi incoming.

Gama largă de destinaţii provine pe de o parte din revânzarea pachetelor turistice ale altor touroperatori, precum şi din pachetele proprii, respectiv pachetele personalizate.

Credem că elementul principal de diferenţiere al agenţiei de turism Redona Travel este faptul că oferă servicii turistice personalizate după cerinţa turistului, gen “tailor made”, croit exact pe măsura dictată de aşteptările clientului nostru.

Ne propunem să oferim servicii de calitate, şi declarăm cu mândrie că ne conjugăm cu verbul „A FI” mai degrabă decât cu verbul „A AVEA”. În acest sens, succesul nostru îl măsurăm în procentul de clienţi multumiţi şi mai ales în numărul cât mai mare de clienţi fideli.

Viziunea noastră este să ajungem ca fiecare persoană să aibă agentul său de turism, în acelaşi fel în care are medicul său de familie, avocatul sau notarul casei sau agentul sau de asigurari.

Cu ce ne ocupăm

În încercarea de a veni în întâmpinarea clienţilor noştri, oferim o gamă largă de servicii:

- transport şi transfer. Vă stăm la dispoziţie fie că este vorba de bilete de avion, bilete de autocar, transfer aeroport, închirieri de maşini, avioane, bărci, biciclete, şi altele.

- cazare. Vă oferim orice tip de cazare în funcţie de preferinţele dumneavoastră şi de bugetul alocat.

- masă. Vă consiliem în alegerea oricărui tip de restaurant sau catering  doriţi.

- ghid / însoţitor / interpret / translator. În concordanţă cu necesităţile vom alege profesionistul în măsură să vă ofere asistenţa de care aveţi nevoie.

- servicii speciale. Aici includem spre exemplu obţinerea biletelor de intrare la muzee, teatru, operă sau parcuri de distracţie, degustari de vinuri, seri folclorice etc.

- servicii complementare. Ne ocupăm cu încheierea asigurărilor medicale de călătorie sau storno, precum şi de asigurari tip RCA s.a.

Prin combinarea a cel puţin două din elementele de mai sus reiese paleta noastră de servicii integrate, care cuprinde:

- pachete turistice „croite la comandă”: sejururi la munte sau la mare, pachete balneare pentru odihnă şi tratament, excursii pentru vânătoare şi pescuit, etc.;

- teambuilding pentru companii;

- circuite culturale şi pelerinaje;

- organizare de evenimente speciale (banchete,nunti, botezuri, aniversari particulare sau ale organizatiei, petreceri de Craciun, diverse alte festivităţi), misiuni economice, târguri, congrese, conferinte, simpozioane; seminarii, ateliere de lucru etc.

- tur de oraş pietonal sau cu autocarul.

Şapte motive pentru a alege Redona Travel

1. Suntem permanent la dispoziţia dumneavoastră.

2. Oferim cea mai diversificată gamă de trasee de tur de oraş.

3. Croim pachetele turistice după măsura clientului.

4. Venim noi la dumneavoastră.

5. Ne măsurăm succesul prin satisfacţia clienţilor noştri.

6. Vă aşteaptăm cu un personal amabil, vorbitor de 5 limbi străine.

7. Oferim tarife speciale pentru grupuri/firme.

….


Agenţia REDONA Travel a fost certificată

EN ISO 9001:2008 din 21.03.2009. (Managementul Calităţii)